çanakkale prefabrik ev - An Overview

Wiki Article

Prefabrik evler ise daha çok fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve fiyat anlamında uygun yapılardır.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır size teslimini ifade eder.

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

Dimension uygun evi bulmak her açıdan oldukça zor olabilir. Uzman bir lawnım almak isterseniz veya dimensions uygun olan yapıyı hızlı bir şekilde bulmak isterseniz müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz. Ayrıca bu yapıların diğer yapılara göre uygun kalması ve yapıya sonradan ekleme yapılması sayesinde oldukça fazla tercih edilmektedir.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine tekirdağ prefabrik profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Edirne prefabrik ev fiyatları, genellikle betonarme yapılara göre daha ekonomiktir ve inşaat sürecinin hızlı olması nedeniyle de zaman kazandırır.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite tekirdağ prefabrik yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kırklareli prefabrik kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı ten cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Buda bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık uygun depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin kırklareli prefabrik bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında edirne prefabrik ev fiyatları değildir.

Edirne prefabrik ev modelleri arasında tek katlı, dubleks ve iki katlı seçenekler bulunmaktadır. Her bir modelin farklı avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.

You are using a browser that may not supported by Fb, so we've redirected you to an easier Edition to provde the greatest working experience.

Evi kuracak firmaya, yapının kurulabilmesi için gerekli olan izinleri iletmediğiniz taktirde evinizin kurulumu kesinlikle hüsranla sonuçlanabilir. Belediye ve yetkili kurumlardan gerekli izinler alınmadan zemin betonu bile atmamanız gerekiyor.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page